FLAVON GREEN

A zöldségek erejével 

Az egészséges táplálkozás kiemelt és elengedhetetlen feltétele a rendszeres zöldségfogyasztás.

A zöldségek ellátják szervezetünket alapvető és speciális tápanyagokkal, élelmi rostokkal, vitaminokkal, kedvező hatással vannak általános egészségi állapotunkra.

A Flavon Green olyan új, forradalmi módját teremti meg a zöldségfogyasztásnak, amely teljességgel átalakítja az eddigi szokásokat! 

A Flavon Green különféle zöldségek pozitív élettani hatásait teszi komplex módon hozzáférhetővé. 

A benne található zöldségek segítségünkre lehetnek egy kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban , antioxidánsokban, rostokban gazdag étrend megteremtésében.

Habár kutatások sokasága igazolja, hogy a zöldségek rendszeres fogyasztása egészségvédő hatással bír, nagyon kevesen vannak, akik a minimálisan javasolt zöldségmennyiséget nap mint nap elfogyasztják. 

Nekik lehet jó választás a Flavon Green, melynek folyamatos fogyasztásával fedezni tudjuk az ajánlott napi zöldségbevitel jelentős részét egy olyan termékkel, amely garantáltan minőségi alapanyagokból, válogatott összetevőkből készül.

A Flavon Green különféle zöldségek pozitív élettani hatásait teszi komplex módon hozzáférhetővé.      A benne található zöldségek segítségünkre lehetnek egy kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban , antioxidánsokban, rostokban gazdag étrend megteremtésében.


A Flavon Green fogyasztása ajánlott


  • minden felnőtt számára, aki nem fogyaszt megfelelő mennyiségű zöldséget
  • ha fontos a hatóanyagok tiszta forrásból történő bevitele
  • ha teljesen új formában szeretne zöldségeket fogyasztani
  • tudatos fogyasztóknak egy modern étrend részeként

Összetevők:

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal.


ORAC* értéke

Mit is jelent az ORAC érték?

Angol mozaikszó, ami a Oxygen Radical Absorbance Capacity szavakból jött össze.

Jelentése: oxigéngyök elnyelő képesség, ami az adott élelmiszer szabad gyök fogó/elnyelő képességét jelöli. Minél magasabb az ORAC érték, annál erősebb szabad gyök fogó az adott gyümölcs, növény, vitamin, ásványi anyag.

Az ásványi anyag önmagában nem antioxidáns, de szükséges néhány antioxidáns vegyület termelődéséhez, ilyen a szelén. Néhány közismert antioxidáns: C vitamin, E vitamin, lutein, likopin, karotinoidok, Q10. 


A termékeinkhez alapanyagként felhasznált növények jelentős részét a népi gyógyászat már több száz éve ismeri és használja. A Flavon GREEN megalkotásánál figyelembe vettük a mai kor embereinek igényeit és szükségleteit, hogy ezzel a legtöbbet tudjuk adni fogyasztóinknak. A Flavon GREEN a lehető legtisztább alapanyagokból a legkíméletesebb technológiával készül. Fontos a véleményed, írd le, küldd el most! 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!