FLAVON GREEN+

Zöldségkínálat a legmagasabb fokon 

A zöldségek olyan egyedi, gyümölcsökben nem előforduló fitokémiai anyagok forrásai, melyek nélkülözhetetlenek sejtjeink, szerveink optimális működéséhez, egészségünk megtartásához, életminőségünk javításához. 


A Flavon Green +  fogyasztása ajánlott :

  • minden korosztálynak, gyerekektől a legidősebbekig,
  • ha magas minőségű zöldségalapú terméket keres,
  • ha szeretné kiegészíteni napi zöldségfogyasztását,
  • ha koncentrált formában szeretne zöldséget fogyasztani.

Bővebb információ:

Prémium kategóriás zöldség-alapú termék, elsősorban az egyoldalúan táplálkozók és a kevés zöldséget fogyasztók számára lett kifejlesztve, a Flavon Green és a legújabb tudományos eredmények alapján, az összetevők közötti szinergikus hatások fokozásának céljából. 

A tudomány élvonalához tartozó, bizonyítottan előnyös élettani hatású összetevők felhasználásával az egészségtudatos táplálkozás és életmód támogatója.

A fogyasztói kör tudatos bővítésére törekedve, a termék összetevőinek kiválasztásánál az egyik szempont az volt, hogy a kisgyermekektől kezdve, a várandós édesanyákon át, egészen a legidősebbekig bárki fogyaszthassa.

A gyümölcs-alapú Flavon termékekkel rendkívül jól, előnyösen harmonizál, bármelyikkel kombinálható.

Összetevők:


A Flavon Green +-ban a zöldség alapanyagok koncentrált formában, sűrítményként vannak jelen.

A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1,3)-(1,6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa oleifera.

Továbbá jellemző a Flavon Green +-ra a lipofil flavonoidok, a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin).


Ajánlott fogyasztása:

Ajánlott fogyasztási mennyiség: 

napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal.

ORAC* értéke

Mit is jelent az ORAC érték?

Angol mozaikszó, ami a Oxygen Radical Absorbance Capacity szavakból jött össze.   

Jelentése: oxigéngyök elnyelő képesség, ami az adott élelmiszer szabad gyök fogó/elnyelő képességét jelöli. Minél magasabb az ORAC érték, annál erősebb szabad gyök fogó az adott gyümölcs, növény, vitamin, ásványi anyag. 

Az ásványi anyag önmagában nem antioxidáns, de szükséges néhány antioxidáns vegyület termelődéséhez, ilyen a szelén. Néhány közismert antioxidáns: C vitamin, E vitamin, lutein, likopin, karotinoidok, Q10. 

A termékeinkhez alapanyagként felhasznált növények jelentős részét a népi gyógyászat már több száz éve ismeri és használja. A Flavon GREEN + megalkotásánál figyelembe vettük a mai kor embereinek igényeit és szükségleteit, hogy ezzel a legtöbbet tudjuk adni fogyasztóinknak.                A Flavon GREEN+ a lehető legtisztább alapanyagokból a legkíméletesebb technológiával készül. 


Fontos a véleményed, írd le, küldd el most! 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!