Flavon Protect

FLAVON PROTECT

A kiegyensúlyozott szülőkért, nagyszülőkért 

        A kor előre haladtával egyre több megpróbáltatásnak vagyunk kitéve, ezért fontos, hogy odafigyeljünk szervezetünk jelzéseire, és a lehető legtöbbet tegyük azért, hogy egészségesen, a káros külső hatásoktól minél inkább védve éljünk. 

Ennek a védelemnek lehet hatékony része a    

Flavon Protect.     Szervezetünk támogatásának egyik alappillére a kiegyensúlyozott és változatos étrend, olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, melyek a mindennapi, rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztással részben biztosíthatóak.

     A kiegyensúlyozott étrend különösképp fontos akkor, ha életünk korábbi szakaszában nem táplálkoztunk megfelelően, rossz szokásaink vagy épp beszűkült lehetőségeink rabjai voltunk. 

   Ekkor lehet segítségünkre a Flavon Protect, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat, fokozottan óvni szervezetünket.


A Flavon Protect fogyasztása ajánlott:

  • középkorú felnőttektől a legidősebb korosztályig
  • ha a szervezetének több védelemre van szüksége
  • ha koncentrált formában szeretne gyümölcsöket fogyasztani
  • ha szeretné élvezni a speciális összetevők szinergiáját

Összetevők:

Flavon Protect olyan összetevőket tartalmaz, amelyek külön-külön is nagy mennyiségben tartalmaznak különféle polifenolos vegyületeket.

A termék összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy azok minél nagyobb természetes színanyag, ásványi anyag és vitaminspektrumot fedjenek le.

Ajánlott fogyasztás: 

Felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal.

A termékeinkhez alapanyagként felhasznált növények jelentős részét a népi gyógyászat már több száz éve ismeri és használja. A Flavon Protect megalkotásánál figyelembe vettük a mai kor embereinek igényeit és szükségleteit, hogy ezzel a legtöbbet tudjuk adni fogyasztóinknak.

A Flavon Protect a lehető legtisztább alapanyagokból a legkíméletesebb technológiával készül. Fontos a véleményed, írd le, küldd el most! 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!